Fadderuka 2013

I løpet av fadderuka 2013 blir det arrangert 2 store konserter på Studenthuset. En inne, og en ute-konsert. 
Ler mer om dem her. 

Utekonsert med LidoLido 

Tirsdag 20.08 kommer LidoLido til studenthuset. 

Da blir det norske LidoLido som står på scenen, og som skal lage liv første kvelden i fadderuka. Vi stenger av Storgata, slik at vi kan lage en stor konsert med plass til mange fadderbarn og faddere. Med albumet "Pretty Girls and Grey Sweaters" har 20 år gamle Peder Losengård gjort stor suksess de siste årene. Ikke bare har albumet solt til platina, men LidoLido vant også årets nykommer og Gramostipendet under Spellemannsprisen 2012. 

Vi gleder oss enormt til hans opptreden her hos oss, og håper dette blir en opplevelse du vil dele sammen med oss. 
Billettene koster 100 kr, og kan kjøpes på billettservice, her.

ID: 20 år / 18 år med studentbevis. 

 

Innekonsert med Team Me 

Lørdag 24.08 spiller Team Me inne på studenthuset.

 Dette blir fadderukas intimkonsert, og med bare 400 billetter til salgs gjelder førstemann til mølla prinstippet. Så her gjelder det å være tidlig ute. 

Bandet Team Me består av en gjeng fra Elverum som spiller indiepop. Hele frem gutter og en jente består bandet av, og de har allerede spilt sammen i flere år. Debutalbumet deres "To the Treetops" kom ut i 2011 og vant spellemannsprisen for beste popgruppe samme år. Siden har de reist rundt om i hele verden og spilt både på konserter og festivaler. I sommer har de bla. spilt på Trysilfestivalen, Steinkjerfestivalen og Slottsfjellfestivalen. Nå kommer de til oss i Lillehammer, og vi gleder oss masse. 

ID: 20 / 18 med studentbevis 
CC: 250 / 200 med studentbevis. 

Billetter kan kjøpes på billettservice, her